GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιρώνης: Θα δω τα μέτρα που θα έρθουν στη βουλή και θα αποφασίσω - ΒΙΝΤΕΟ

Τα πράγματα «δεν είναι ωραία και άγια» παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης, ενώ αναφερό...


Τα πράγματα «δεν είναι ωραία και άγια» παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης, ενώ αναφερόμενος στα μέτρα που θα έρθουν, είπε ότι πρώτα θα τα δει και μετά θα αποφασίσει τι θα πράξει.

Ο κ. Τσιρώνης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ και απαντώντας σε παρατήρηση ότι προσπαθεί να ωραιοποιήσει αυτά που έρχονται, σχολίασε: «Δεν ωραιοποιώ την κατάσταση, δεν είναι ωραία και άγια η κατάσταση, είναι πολύ δύσκολα και είμαστε συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού».

Αναφερόμενος στην πραγματική οικονομία, ο κ.Τσιρώνης έκανε λόγο για προαναγγελθέντα θάνατο και επέκρινε τα κανάλια, όταν λένε ότι θα καταστραφούμε εξηγώντας ότι αυτό είναι ανακλαστικό.

«Ο Σόρος έχει μια πολύ ωραία λέξη: Ανακλαστικότητα...» τόνισε ο κ. Τσιρώνης, πρόσθεσε «όταν εσείς λέτε θα καταστραφούμε, ακούει ο επιχειρηματίας και περιμένει».

Ο αναπληρωτής υπουργός σχολίασε και το αφορολόγητο που ισχύει για ένα μεγάλο μέρος των βουλευτών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν πληρώνω για να γίνω βουλευτής ούτε ένα ευρώ. Έχω γίνει βουλευτής χωρίς να πληρώσω. Μακάρι να μειωθεί και να πάει και στο 0 το αφορολόγητο των βουλευτών».

Τέλος, ερωτηθείς εάν θα ψηφίσει τα μέτρα όσο σκληρά κι αν είναι, απάντησε: «Να τα δούμε. Δεν πάει έτσι. Δεν ψηφίζουμε οτιδήποτε»

«Θα δω τι θα έρθει στη βουλή και θα αποφασίσω. Αλλά εκτιμώ ότι αυτό που θα έρθει στη βουλή θα είναι δίκαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση