GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξεσκονίζουν" το διαδίκτυο για να εντοπίσουν τον Αρτέμη Σώρρα

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του παραληρηματικού μανιφέστου των 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα αναζητούν τα στελ...


Τα ηλεκτρονικά ίχνη του παραληρηματικού μανιφέστου των 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα αναζητούν τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής. Ψάχνουν τα «αποτυπώματα» του κόμβου μετάδοσης, αποστολής και του παραλήπτη προκειμένου να εντοπίσουν έστω και ένα στίγμα του χώρου παρουσίας του ζευγαριού, με τα πρώτα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το ντεκόρ του «διαγγέλματος» από τον μαυροντυμένο «Έλληνα κυρίαρχο», όπως αυτοαποκαλείται, με τον μαύρο καναπέ και τον διπλό πέλεκυ, δεν βοηθά τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό του χώρου, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως «εικονολήπτης» είναι η σύζυγός του Βάια. Οι αρμόδιοι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έφυγαν ακτοπλοϊκώς από Πάτρα για Ιταλία, χωρίς όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να κρύβεται στη χώρα μας. Σε περίπτωση που έχει διαφύγει σε γειτονική χώρα, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μπορεί να επιχειρήσει να διαφύγει σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής, πριν εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του.
Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων βρισκόταν η σύζυγός του η οποία όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γινόταν κανονικά και δεν θα έπαιρνε αναβολή, έφυγε τρέχοντας, ενδεχομένως για να ενημερώσει τον σύζυγό της και να οργανώσουν τη φυγή τους.
Από μια πρώτη έρευνα στις αεροπορικές εταιρείες δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει τις εναέριες μεταφορές για τη διαφυγή του και αναζητούν στοιχεία για τον εντοπισμό του από τα στίγματα των τηλεφωνικών και διαδικτυακών του επικοινωνιών.
Στο μεταξύ το Σάββατο έγιναν έρευνες στις οικείες των τεσσάρων παιδιών του καταζητούμενου σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης ότι το «επίσημο» τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα, όπως και της συζύγου του, έκλεισαν από το μεσημέρι της Παρασκευής λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης. Σημειώνεται πως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, δόθηκε στις αστυνομικές αρχές παραγγελία εκτέλεσής της μέχρι να καθαρογραφεί και εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης. Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπισμού, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση