GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γεννηματά για τον Τσίπρα: Ο βασιλιάς είναι γυμνός

«Για μία ακόμη φορά, όλοι κατάλαβαν πως ο "βασιλιάς είναι γυμνός". Ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, είναι αλλού», σχολίασε η π...


«Για μία ακόμη φορά, όλοι κατάλαβαν πως ο "βασιλιάς είναι γυμνός". Ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, είναι αλλού», σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο.

Η κ. Γεννηματά, επικρίνοντας έντονα τον πρωθυπουργό, τόνισε ότι οι εξαγγελίες περί ανάπτυξης επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει σχέδιο και ο θησαυρός είναι άνθρακες.

«Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο. Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας διαπιστώνει ότι "έχουμε ανάπτυξη" τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, δείχνοντας ύφεση για το 4ο τρίμηνο του 2016, τινάζουν στον αέρα τους ισχυρισμούς του. Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας διαβεβαιώνει ότι θα "κλείσει την αξιολόγηση", τα αδιέξοδα της διαπραγμάτευσης παίρνουν επικίνδυνες διαστάσεις», υπογράμμισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΙ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση