GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δώρα θέλουν οι γυναίκες

Τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους στη Ρωσία σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Οι γυναίκες στη χώρα αυτή, όπως σε όλο σχεδόν τον ...


Τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους στη Ρωσία σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Οι γυναίκες στη χώρα αυτή, όπως σε όλο σχεδόν τον πλανήτη, στην πλειοψηφία τους προτιμούν λουλούδια και πάλι λουλούδια. Καθόλου δύσκολη λοιπόν η επιλογή για τους άντρες που θέλουν να προσφέρουν κάτι στις συντρόφους τους.
Έρευνες που διεξήχθηκαν στη Ρωσία και δημοσιεύουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όπως το Ria Novosti, δείχνουν ότι ποσοστό 70-80% των γυναικών προτιμούν να τους χαρίσουν λουλούδια στις 8 Μαρτίου, με ιδιαίτερη προτίμηση στις τουλίπες και τις μιμόζες. Οι άνδρες προτιμούν να χαρίζουν κυρίως κόκκινα τριαντάφυλλα, το χρώμα του έρωτα και του πάθους.
Εκτός από άνθη τι άλλο θα ήθελε μια γυναίκα; Ίσως ένα αντιπροσωπευτικά γυναικείο άρωμα. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, περίπου το ένα τέταρτο των γυναικών θέλουν να τους χαρίσουν το αγαπημένο τους άρωμα. Πρώτα στη λίστα παραμένουν και τα δημιουργικά δώρα, όπως υλικά για κέντημα, καμβάς και χρώματα για ζωγραφική ή οποιοδήποτε μουσικό όργανο. Καλοδεχούμενα είναι και τα σοκολατάκια ή τούρτες σε σχήμα καρδιάς, χωρίς να λησμονούμε ότι ο καλύτερος φίλων των κοριτσιών είναι τα διαμάντια και γενικότερα, τα κοσμήματα, υπενθυμίζουν οι ρωσικές εφημερίδες.
Όσον αφορά τους άνδρες, ένας στους πέντε σχεδιάζει να κάνει την Ημέρα της Γυναίκας μια έκπληξη-δώρο στη σύντροφό του. Υπάρχουν πολλές ιδέες για δώρα-εκπλήξεις. Έπειτα από ένα υπέροχο δείπνο, οι άντρες μπορούν να πλύνουν τα πιάτα ή να κάνουν γενική καθαριότητα στο σπίτι. Δώρα όπως κορνίζες για φωτογραφίες ή κούπες παραμένουν στα ράφια των καταστημάτων. Εξάλλου όλα τα είδη νοικοκυριού και κουζίνας ενοχλούν πολύ το γυναικείο φύλο. Την ημέρα αυτή η γυναίκα, όχι μόνο στη Ρωσία αλλά παντού, θέλει να αισθάνεται ποθητή και όχι το πρόσωπο που ασχολείται με τα οικιακά.
Σύμφωνα με έρευνες κοινωνιολόγων, εκτός από τα καλύτερα και τα χειρότερα δώρα, έχουν καταγραφεί και κάποιες παράξενες προτιμήσεις των γυναικών. Μεταξύ των πιο ασυνήθιστων, είναι η επιθυμία να λάβουν ως δώρο ένα πυροβόλο όπλο, ένα στρατιωτικό γιλέκο ή να βρουν έναν αληθινό φίλο.
Στη Ρωσία γιορτάζεται και η Ημέρα του 'Ανδρα, στις 23 Φεβρουαρίου, όπου τα δώρα όπως είναι αναμενόμενο είναι καθαρά αντρικού στυλ, κάποιες φορές και στρατιωτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση