GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007, δίνει η δήλωση ενός Πορτογάλου εγκληματολ...


Νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007, δίνει η δήλωση ενός Πορτογάλου εγκληματολόγου ο οποίος ισχυρίζεται ότι το 3χρονο παιδί πέθανε στο διαμέρισμα όπου κοιμόταν την ώρα που οι γονείς της είχαν βγει έξω για να δειπνήσουν.
Ο εγκληματολόγος Moita Flores μεταξύ άλλων απέρριψε τη θεωρία ότι η μικρή Μαντλίν απήχθη από το θέρετρο όπου παραθέριζε μαζί με την οικογένεια της λέγοντας ότι «θα ήταν αδύνατο οι απαγωγείς να βγουν με ένα παιδί από το παράθυρο».
Ο ισχυρισμός του εγκληματολόγου έρχεται λίγο πριν από τη 10η επέτειο εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν και ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα παρατείνει για άλλους έξι μήνες την Επιχείρηση Grange για τον εντοπισμό της.
Ο εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε ότι «οι γονείς της δεν πρόκειται να κάνουν καμία δήλωση για τον νέο ισχυρισμό».
Πηγή: metro.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση