GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για το βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια-Εμπλέκεται και γιατρός

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το κύημα που βρέθηκε χθες από εργαζόμενους στη διαλογή απορριμμάτων ανακύκλωσης στις εγκαταστάσεις του...


Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το κύημα που βρέθηκε χθες από εργαζόμενους στη διαλογή απορριμμάτων ανακύκλωσης στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ στη Γυρτώνη της Λάρισας νεκρό μέσα σε σακούλα με τον ομφάλιο λώρο και τμήμα του πλακούντα, συγκλονίζουν.
Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κύημα κατέληξε στο ότι η κύηση της μητέρας διακόπηκε στον πέμπτο ή έκτο μήνα της κύησης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκτίμηση του ιατροδικαστή ότι η αποβολή του εμβρύου έγινε από εξειδικευμένο άτομο, γιατρό, διότι στον ομφάλιο λώρο βρέθηκε και τσιμπιδάκι που χρησιμοποιείται στην διαδικασία του τοκετού.
Για το περιστατικό η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στην περιοχή της Ελασσόνας, για τον εντοπισμό του εξειδικευμένου ανθρώπου που έκανε την επέμβαση στη μητέρα, αλλά και την ίδια τη μητέρα.
Μία ακόμα ανατριχιαστική λεπτομέρεια της τραγικής αυτής ιστορίας είναι ότι το κύημα ήταν πεταμένο σε μπλε κάδο ανακύκλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση