GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εισβολή του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφικό γραφείο – ΒΙΝΤΕΟ

Σε σελίδα του αναρχικού χώρου αναρτήθηκε η εισβολή των μελών της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο τ...


Σε σελίδα του αναρχικού χώρου αναρτήθηκε η εισβολή των μελών της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος.
Στο βίντεο φαίνονται τα άτομα να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και κασκόλ, ενώ στα χέρια του φορούσαν γάντια. Την ώρα που οι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο βρίσκονταν μέσα δύο εργαζόμενες. Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» άρχισαν να σπάνε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να αναποδογυρίζουν έπιπλα και να πετούν τα χαρτιά που βρίσκονταν στα γραφεία. «Κανένας πλειστηριασμός» φώναζαν, μεταξύ άλλων, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» στις εργαζόμενες του γραφείου.
Νωρίτερα μέλη του «Ρουβίκωνα» είχαν αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης μέσω ανάρτησης στο indymedia αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου στην οδό Σόλωνος 47. Το συγκεκριμένο γραφείο πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών και πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο. Θα ακολουθήσει κείμενο και βίντεο από την επίθεση».

Πηγή βίντεο youtube: Rouvikonas

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση