GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισπανίδα δασκάλα ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο

Ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε χθες στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, απέναντι από το Μπιγκ Μπεν,μπροστά από ...


Ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε χθες στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, απέναντι από το Μπιγκ Μπεν,μπροστά από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο, ταυτοποιήθηκε από τις αρχές. Σύμφωνα με την standard, πρόκειται για την ισπανίδα δασκάλα Aysha Frade, μητέρα δυο παιδιών, η οποία εργαζόταν σε κολέγιο της βρετανικής πρωτεύουσας. 

Από την επίθεση, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περίπου 40 άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν ένας γενειοφόρος και μαυροντυμένος άνδρας έριξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω στο πλήθος που βρισκόταν στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, απέναντι από το Μπιγκ Μπεν, πριν μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό στην προσπάθειά του να διεισδύσει μέσα στο κοινοβούλιο.

Η 43χρονη δασκάλα ήταν ανάμεσα στα τέσσερα θύματα και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα αφήνει πίσω της τα δυο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 8 και 11. Πιστεύεται ότι η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε καθώς πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Η οικογένεια της Frade έλκει την καταγωγή της από την περιοχή Betanzos κοντά στην πόλη της Γαλικίας, Λα Κορούνια. Η ίδια γεννήθηκε στο Λονδίνο και ζούσε στην πόλη με τον σύζυγό της.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση