GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τον μακελάρη του Λονδίνου

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του μακελάρη του Λονδίνου, Καλίντ Μασούντ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες σκόρπισε τον θάνατ...


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του μακελάρη του Λονδίνου, Καλίντ Μασούντ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες σκόρπισε τον θάνατο στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Ο Μασούντ, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι έναν αστυνομικό έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο και προκάλεσε τον θάνατο άλλων τεσσάρων ανθρώπων, όταν έπεσε πάνω τους με αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, στη γέφυρα Westiminster.

Άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος αποκαλύπτουν πως ο δράστης απολάμβανε αμέτρητες ώρες σεξουαλικών περιπτύξεων με ιερόδουλες ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη και LSD.

Όσοι τον γνώριζαν, αναφέρουν πως δεν ήταν «σωστός Μουσουλμάνος».

Σύμφωνα με τη Sun, η προηγούμενη σπιτονοικοκυρά του Cassie Havard, τον έδιωξε από το σπίτι, γιατί ξόδευε χιλιάδες λίρες σε ιερόδουλες.

«Δεν ήταν σωστός Μουσουλμάνος. Πήγαινε με ιερόδουλες, κάπνιζε κρακ και μαχαίρωνε ανθρώπους στο πρόσωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άλλοι φίλοι του δήλωσαν πως «Πήγαινε σε κλαμπ και ρέιβ πάρτι. Ήταν ένα party animal. Όταν έπαιρνε έκσταση, συνέχιζε για ώρες, αλλά όταν περνούσε η επίδραση των ναρκωτικών, συνήθως κάπνιζε μαριχουάνα και άκουγε Bob Marley».

Επίσης, η Daily Star μεταδίδει πως οι Αρχές ανακάλυψαν πως έπαιρνε μια σειρά από επιδόματα από το βρετανικό Δημόσιο.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση