GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει: Ήμουν στη γέφυρα και το αυτοκίνητο πέρασε δίπλα μου

Σε απόσταση αναπνοής, μόλις μισού μέτρου από το σημείο της επίθεσης στο Λονδίνο, όπου όχημα παρέσυρε χθες δεκάδες πεζούς στη γέφυρα του ...


Σε απόσταση αναπνοής, μόλις μισού μέτρου από το σημείο της επίθεσης στο Λονδίνο, όπου όχημα παρέσυρε χθες δεκάδες πεζούς στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, απέναντι από το βρετανικό κοινοβούλιο και το Μπιγκ Μπεν, βρέθηκε τη στιγμή του τραγικού συμβάντος η Θεσσαλονικιά Δήμητρα Νικολή.

Η Δήμητρα Νικολή, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", περιέγραψε το συγκλονιστικό γεγονός και όλα όσα έγιναν στα πρώτα λεπτά μετά την επίθεση: «Ήμουν πάνω στη γέφυρα τη στιγμή που ήρθε το όχημα και χτύπησε τους ανθρώπους δίπλα μου, ήταν στο μισό μέτρο, 70 πόντους το πολύ. Το σοκ είναι πολύ μεγάλο ακόμα. Δεν μπορείς να διαχειριστείς και να αξιολογήσεις την κατάσταση όπως έγινε πραγματικά".

Συνεχίζοντας την περιγραφή της η κ.Νικολή σημειώνει: "Ακολούθησε πανικός και αρχίσαμε όλοι να τρέχουμε προς όλες τις κατευθύνσεις γιατί ακούστηκαν στη συνέχεια πυροβολισμοί. Οι αρχές ανταποκρίθηκαν γρήγορα γιατί ήταν ούτως ή άλλως σε ένα σημείο, όπου υπάρχει φύλαξη και αστυνόμευση ως προς αυτό το κομμάτι. Παρόλαυτα ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος προς όλες τις κατευθύνσεις. Μια κυρία έπεσε στο ποτάμι. Ήταν ανεξέλεγκτη η κατάσταση για μερικά λεπτά".

Η κ.Νικολή ταξιδεύει πολύ συχνά, καθώς εργάζεται στον τουριστικό τομέα και αυτό αποτελεί μέρος της δουλειάς της. Μία ημέρα μετά από αυτήν την εμπειρία εκτιμά πως δεν θα πρέπει να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο να συνεχίσει να ταξιδεύει. "Απλώς αρχίζεις και σκέφτεσαι κάποια πράγματα δύο φορές, τουλάχιστον στην αρχή. Είναι αυτόματη η σκέψη" συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Η ίδια συμμετέχει στην αποστολή του δήμου Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής ως ιστορικού - περιηγητικού τουριστικού προορισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση