GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαζιώτης για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά

Κείμενο του κρατούμενου στον Κορυδαλλό Νίκου Μαζιώτη ανέβηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, στο οποίο το μέλος του Επαναστατι...


Κείμενο του κρατούμενου στον Κορυδαλλό Νίκου Μαζιώτη ανέβηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, στο οποίο το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα αναφέρεται στην δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά από 30χρονο Ειδικό Φρουρό, τον οποίο ο ίδιος πυροβόλησε στο Μοναστηράκι του 2014, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψη του.

"Να λοιπόν ποιοί είναι οι "προστάτες του πολίτη"! Τέτοιοι δολοφόνοι όπως και οι προϊστάμενοί τους είναι αυτοί που κοπιάζουν για την ασφάλεια των πάσης φύσεως καθαρμάτων της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας, για την ασφάλεια των πιστωτών της χώρας που πίνουν το αίμα του λαού!" αναφέρεται στο κείμενο. 

Στην επιστολή, ο τρομοκράτης αναφέρει το όνομα του δράστη και γράφει: "Σε τέτοιους δολοφόνους που χρησιμοποιούν τα όπλα -υπηρεσιακά ή μη- για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές, στηρίζεται το σύστημα για να υπερασπίσει τα συμφέροντά του".

"Στο Μοναστηράκι, ενώ ο Ε.Δ επιχείρησε να με σκοτώσει πυροβολώντας με τότε από πίσω και ενώ δεν είχα βάλλει εναντίον του ούτε άλλωστε θα μπορούσα, αφού δεν τον είχα καν αντιληφθεί,γιατί είχα συμπλακεί με άλλον αστυνομικό, το 2ο δεύτερο δικαστήριο του Επαναστατικού Αγώνα που με καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για την επίθεση στο παράρτημα της Ε.Κ.Τ, την Τράπεζα της Ελλάδας και στο γραφείο του μόνιμου αντιπροσώπου του Δ.Ν.Τ, με καταδίκασε αυθαίρετα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του.  

Η περίπτωση του αστυνομικού δολοφόνου του οδηγού ταξί στη Καστοριά, επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά τα συνθήματα που φωνάζαμε στις διαδηλώσεις, όπως εξίσου δικαιώνει και την επιλογή του αντάρτικού πόλης, την επιλογή του Επαναστατικού Αγώνα που στράφηκε κατά μηχανισμών της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας καθώς και κατά των σωμάτων ασφαλείας" καταλήγει το κείμενο του Νίκου Μαζιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση