GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο μπαρ γιατί τσαντίστηκε με την ιδιοκτήτρια - ΦΩΤΟ

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε μπαρ στην περιοχή των Μεσαμπελιών Ηρακλείου, όταν ένας 28χρ...


Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε μπαρ στην περιοχή των Μεσαμπελιών Ηρακλείου, όταν ένας 28χρονος έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, εισέβαλε με το αυτοκίνητο του μέσα στο κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας λογομάχησε με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Στη συνέχεια ο νεαρός αποχώρησε από το μπαρ για να επιστρέψει λίγο αργότερα… με το αυτοκίνητο του.

Ο 28χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και εισέβαλε στην κυριολεξία με το αυτοκίνητο στην είσοδο του καταστήματος, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Εξαιτίας του θορύβου, έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν έξω από τα σπίτια τους για να δουν, τι είχε συμβεί. Άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: cretapost.gr

Πηγή ΦΩΤΟ: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση