GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοί για γκολ Ηρακλής και Παναθηναϊκός

Δύσκολη αποστολή έχουν τόσο ο Ηρακλής όσο και ο Παναθηναϊκός απόψε στις 19:30 στο Καυτανζόγλειο.  Οι γηπεδούχοι δίνουν τη μάχη για την ...


Δύσκολη αποστολή έχουν τόσο ο Ηρακλής όσο και ο Παναθηναϊκός απόψε στις 19:30 στο Καυτανζόγλειο. 

Οι γηπεδούχοι δίνουν τη μάχη για την παραμονή, και στο γήπεδό τους παρουσιάζονται σαφώς πιο βελτιωμένοι έχοντας μαζέψει τους 10 από 15 συνολικούς βαθμούς που αριθμούν στη σχετική συγκομιδή τους.

Για την ακρίβεια σε 12 εντός έδρας αγώνες καταγράφουν μία νίκη, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με τέρματα 12-15.

Ο Χουάντερσον εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής και επανέρχεται κάτω από τα γκολπόστ. Ξανά εκτός πλάνων έμεινε ο τραυματίας Ζιαμπάρης για τον Σάββα Παντελίδη.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του Ηρακλή: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Αγγελόπουλος, Αργυρόπουλος, Στάμου, Γροντής, Δώνης, Ηλιάδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Μπαστακός, Πασάς, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζινίο, Περόνε

Ο Παναθηναϊκός μετά τον περίπατο με 5-0 επί της Βέροιας θα αναζητήσει μια ακόμα νίκη. Οι «πράσινοι» πάντως καλούνται να βελτιωθούν εκτός έδρας. Σε 12 αναμετρήσεις μετρούν τρεις νίκες, ισάριθμες ήττες και έξι ισοπαλίες με τέρματα 13-9.

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη υπολογίζονται κανονικά οι Μπεργκ και Κλωναρίδης αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα στις τελευταίες προπονήσεις.

Εκτός πλάνων έμεινε ο νεαρός Ευαγγέλου που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Μολέδο εκτίει ποινή καρτών. Στον αντίποδα, επανέρχονται οι Κουτρουμπής και Τελάντερ που πιθανότατα θα πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή για τον Παναθηναϊκό: Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Χουλτ, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ρέις, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ηρακλής - Παναθηναϊκός εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση