GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σακίλ Ο' Νιλ: Κι όμως, η Γη είναι... επίπεδη!

Για χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι είχαν την πεποίθηση ότι η Γη είναι επίπεδη και κέντρο του σύμπαντος. Όλα αυτά βέβαια έχουν ανατραπεί...


Για χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι είχαν την πεποίθηση ότι η Γη είναι επίπεδη και κέντρο του σύμπαντος. Όλα αυτά βέβαια έχουν ανατραπεί αλλά υπάρχουν ακόμα συνάνθρωποι μας που δε λένε να συμβιβαστούν με τις επιστημονικές ανακαλύψεις. Για τον Σακίλ Ο' Νιλ, η μπάλα είναι στρογγυλή αλλά η Γη επίπεδη!
Ο θρύλος του NBA αποκάλυψε τα πιστεύω του κατά τη διάρκεια εκπομπής στο ιντερνετικό ραδιόφωνο. 
«Είναι αλήθεια. Η Γη είναι επίπεδη. Η Γη είναι επίπεδη, ναι είναι», είπε με σθένος στο podbay.fm. Ο 45χρονος βετεράνος έχει και αποδείξεις: «Έχω ταξιδέψει από τη μια ακτή στην άλλη και αυτή

Απλά να πω ότι οδηγώ από τη Φλώριδα στην Καλιφόρνια όλη την ώρα. Δεν πηγαίνω πάνω ή κάτω σε γωνία 360 μοιρών, και όλα αυτά τα πράγματα για τη βαρύτητα. Έχετε κοιτάξει έξω τον τελευταίο καιρό στην Ατλάντα και έχετε δει όλα αυτά τα κτίρια; Θέλετε να μου πείτε ότι η Κίνα είναι κάτω από εμάς; Όχι. Η Γη είναι επίπεδη», συμπλήρωσε ο διάσημος πρώην παίκτης του ΝΒΑ.

«Είναι αλήθεια, η Γη είναι επίπεδη. Η Γη είναι επίπεδη. Ναι, είναι. Ακούστε, υπάρχουν τρεις τρόποι για να χειραγωγήσουν το μυαλό... Τι διαβάζετε, τι βλέπετε και τι ακούτε. Στο σχολείο, το πρώτο πράγμα που μας διδάσκουν είναι: «Ω, ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική», αλλά όταν έφτασε εκεί, υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι με ανοιχτόχρωμο δέρμα και μακριά μαλλιά που κάπνιζαν την πίπα της ειρήνης. Και τότε τι λέτε; Ότι ο Κολόμβος δεν ανακάλυψε την Αμερική», είπε ο Σακίλ Ο’Νιλ.

Ο πρώην σούπερ σταρ του NBA, ευθυγραμμίζεται με την θεωρία που παρουσίασε ο Κάϊρι Ιρβινγκ, κατά την διάρκεια του All Star Game στη Νέα Ορλεάνη τον Φεβρουάριο, υποστηρίζοντας ότι η Γη είναι επίπεδη!
«Δεν είναι καθόλου μια θεωρία συνωμοσίας. Η Γη είναι επίπεδη. Είναι όλα ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Σας το λέω. Μας λένε ψέματα. Αυτό που μου έμαθαν είναι πως η Γη είναι στρογγυλή, αλλά αν το σκεφτείς από τον τρόπο που ταξιδεύουμε ή που κινούμαστε και ότι οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται εκ περιτροπής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, όταν είναι κάθετοι, δεν έχουμε καμία παραπάνω πληροφορία, πέρα από αυτές που μας αποκαλύπτουν», είχε πει τότε ο Ιρβινγκ.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση