GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες στον νεαρό που έκαψε τη σημαία έξω από το Πολυτεχνείο

Ένας 21χρονος, που προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας φέρεται να ομολόγησε ότι έκαψε την ελληνική σημαία, κατά τη διάρκεια...


Ένας 21χρονος, που προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας φέρεται να ομολόγησε ότι έκαψε την ελληνική σημαία, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που είχαν γίνει στο Πολυτεχνείο, στις 17 Νοεμβρίου 2016.

Παράλληλα, στην ίδια αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ένας 20χρονος και 21χρονος Αλβανός, για παράβαση της vομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας εξακριβώθηκε η εμπλοκή συνολικά 19 ατόμων σε υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών στις περιοχές των Εξαρχείων και της Νέας Σμύρνης, αλλά και στη διάπραξη άλλων αδικημάτων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της προσβολής συμβόλων του ελληνικού κράτους, εμπρησμού, έκρηξης, απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, παραβάσεων σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, παράβασης του νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, όπλων, καθώς και για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο συλληφθέντες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, θα οδηγηθούν σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δεκαεννέα ατόμων, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

1 σχόλιο

  1. Οι δυο συλληφθέντες αφεθηκαν τελικα ελευθεροι λόγο παρελευσης του αυτοφορου. Έτσι ηταν το νόμιμο οχι ομως το ηθικό. Το ζητουμενο ειναι τι μήνυμα περνάει στην κοινωνία. Και μετα αναρωτιομαστε γιατι η Χρυση Αυγη και ο Σωρας έχουν αυτην τη δυναμική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση