GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ομπάμα απορρίπτει τις καταγγελίες του Τραμπ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Μπάρακ Ομπάμα απέρριψε τις κατηγορίες που διατύπωσε ο Ντόναλντ Τραμπ ότι ο πρώην Πρόεδρος έδωσε εντολή να παρακολ...


Ο εκπρόσωπος Τύπου του Μπάρακ Ομπάμα απέρριψε τις κατηγορίες που διατύπωσε ο Ντόναλντ Τραμπ ότι ο πρώην Πρόεδρος έδωσε εντολή να παρακολουθούν τις τηλεφωνικές του συνομιλίες τον περασμένο Οκτώβριο, πριν από τις προεδρικές εκλογές.

Ο Κέβιν Λούις επισήμανε:

«Ένας εκ των θεμελιωδών κανόνων της κυβέρνησης Ομπάμα ήταν ότι κανείς αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δεν μπορεί να παρέμβει ποτέ σε οποιαδήποτε ανεξάρτητη έρευνα υπό το υπουργείο Δικαιοσύνης».

Ο ίδιος συμπλήρωσε:

«Ακολουθώντας αυτή την πρακτική, ούτε ο πρόεδρος Ομπάμα ούτε οποιοσδήποτε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου έδωσε ποτέ εντολή παρακολούθησης οποιουδήποτε Αμερικανού πολίτη. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι απλά ψευδής».

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Μπαράκ Ομπάμα ότι παρακολουθούσε τα τηλέφωνά του τον Οκτώβριο, προς το τέλος της προεκλογικής του εκστρατείας, αλλά δεν παρουσίασε κάποιες αποδείξεις για να στηρίξει την κατηγορία του.

"Πόσο χαμηλά είχε πέσει ο πρόεδρος Ομπάμα ώστε να παρακολουθεί τα τηλέφωνά μου κατά την ιερή προεκλογική διαδικασία. Αυτό είναι Νίξον/Γουότεργκεϊτ. Κακός (ή άρρωστος) τύπος! Βάζω στοίχημα ότι ένας καλός δικηγόρος θα έστηνε πολύ γερή υπόθεση με το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα παρακολουθούσε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, μόλις πριν από τις εκλογές!", έγραψε ο Τραμπ σε μια σειρά από tweets στον λογαριασμό του στο Twitter νωρίς σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση