GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυδάκης: Τραγική και τριτοκοσμική η ΕΡΤ

«Τραγική και τριτοκοσμική η ΕΡΤ» αποκάλεσε το Σάββατο την ΕΡΤ ο Νίκος Ξυδάκης σε ομιλία του στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς. Πά...


«Τραγική και τριτοκοσμική η ΕΡΤ» αποκάλεσε το Σάββατο την ΕΡΤ ο Νίκος Ξυδάκης σε ομιλία του στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς.

Πάντως, αργότερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι δεν υπάρχει πολιτική διάσταση στα λεγόμενά του και μιλούσε με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του για την κρίση του δημοσιογραφικού κλάδου υπήρχαν πρόδρομα συμπτώματα που θα έπρεπε να είχαν οσμιστεί οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

«Ξεχωρίζει η επανάσταση στα κοινωνικά δίκτυα και ο τρόπος διάχυσης της ενημέρωσης με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμα και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ κάνει χρήση ο ίδιος του λογαριασμού του στο Twitter» τόνισε.

Από τη δεκαετία του 1980 έγινε υπερεπέκταση των Media στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με την εμφάνιση των εντύπων Life Style επήλθε, όπως υποστήριξε, η ηθική εξαθλίωση του κλάδου.

1 σχόλιο


  1. Τα τελη που εισπραττει η ΕΡΤ ειναι ουσιαστικα φοροι υπερ τριτων που σημαινει οτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ συμφωνα με την Ευρωπαικη νομοθεσια.Θα επρεπε ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ(ως παρανομα εσοδα) η εστω να περιερχονται στον προυπολογισμο και απο κει να διοχετευονται οπου κρινει η κυβερνηση.Γιατι ετσι οπως ειναι λειτουργει ως παραμαγαζο φορων για τους οσφυοκαμπτες της εξουσιας και τους κομματικους φιλους.Η ΕΡΤ οπως ηταν και οπως ειναι στημενη ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΕΙ τον ανταγωνισμο παιρνοντας κοψοχρονια αν χρειαστει διαφημισεις απο την αγορα(εχοντας καβατζα τα τελη)και ανταγωνιζομενη ΑΘΕΜΙΤΑ τα λοιπα καναλια νταβατζιδικα και μη.Προκειται για ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ παρανομια και θα επρεπε η οποια επιτροπη ανταγωνισμου να ειχε επεμβει χθες.Αυτα παθαινουν επισης τα κρατη που στερουνται Συνταγματικων Δικαστηριων που φιλτραρουν εν τη γεννεσει τους νομους συμφωνα με την νομιμοτητα.ΟΥΤΕ μια διαφημιση-ενημερωση του κρατους επρεπε να διοχετευεται στα νταβατζιδικα καναλια εφ οσον υπαρχει υποτιθεται κρατικο καναλι.Ομως βλεπουμε να διοχετευονται πολλες απο αυτες τις διαφημισεις στα ιδιωτικα με φορολογικο κοστος βεβαιως ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ !!Επιπροσθετα ουτε κουβεντα για δημοσιονομικα φρενα στο παραμαγαζο των 2500 περιπου κρατικοδιαιτων.Καλα ενας λογικος πολιτικος δεν υπαρχει ωστε τουλαχιστον να ονοματισει και να καταγγειλει μια τετοια παρανοια αν δεν μπορει να την τιθασευσει??Μιλαμε για ΨΕΚΑΣΜΟ.Εγω πιστευω οτι κανενας απο αυτους δεν εχει τετοιους προβληματισμους που θα ειχε ο τελευταιος Ευρωπαιος πολιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση