GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τμήμα εθνικής λεωφόρου καταρρέει στην Ατλάντα μετά από φωτιά

Ένα τμήμα της εθνικής λεωφόρου Interstate 85 κατέρρευσε στην Ατλάντα χθες, λόγω μιάς φωτιάς που εκδηλώθηκε κάτω από τη γέφυρα, ανακοί...


Ένα τμήμα της εθνικής λεωφόρου Interstate 85 κατέρρευσε στην Ατλάντα χθες, λόγω μιάς φωτιάς που εκδηλώθηκε κάτω από τη γέφυρα, ανακοίνωσε η πυροσβεστική και διασωστική υπηρεσία της πόλης.

Δεν υπήρχαν άμεσες αναφορές θυμάτων αλλά η υπηρεσία είπε σε ανάρτηση στο Twitter ότι όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας είχαν αποκλειστεί και ότι οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να αποφύγουν την περιοχή.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι ο μαύρος καπνός από τη φωτιά ήταν τόσο πυκνός ώστε νόμιζαν, όπως είπαν σε τοπικά ειδησεογραφικά Μέσα, ότι ερχόταν καταιγίδα ή ότι ο ήλιος είχε δύσει νωρίς. Οι φλόγες έφτασαν σε μεγάλο ύψος κάτω από τη γέφυρα προτού καταρρεύσει το τμήμα της ενώ μάχονταν να τις κατασβέσουν οι πυροσβέστες.

Holy Moley I85 in Atlanta is on fire pic.twitter.com/MuaUxqNVRG

— Winner 🇺🇸Smidge (@smidgean) 30 Μαρτίου 2017

Δεν έχει διευκρινιστεί πώς ξεκίνησε η φωτιά κάτω από τη γέφυρα, αλλά ξεκίνησε από μεγάλη σωρό πλαστικών σωληνώσεων PVC. Η φωτιά δημιούργησε κυκλοφοριακό φόρτο στις γύρω περιοχές, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WSB μετέδωσε ότι τα συνεργεία της πυροσβεστικής από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ατλάντα είχαν σπεύσει στην περιοχή και έριχναν αφρό που συνήθως χρησιμοποιείται σε αεροπορικά δυστυχήματα.

Driving right next to the Atlanta fire right before the roads closed. #atlfire #besafe pic.twitter.com/ihimRbofpM

— RuhhhhBecca (@beccaaapollack) 30 Μαρτίου 2017

Alert: Here is another picture of the #Atlanta #fire and road collapse taking place at rush hour. Unclear on injuries pic.twitter.com/RX4BNJwkAa

— Aaron Ellis (@aaronellis01) 30 Μαρτίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση