GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπήκαν, έσπασαν τα ακυρωτικά με ρόπαλα και τράπηκαν σε φυγή

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν, για μια ακόμη φορά, ακυρωτικά μηχανήματα. Αυτή τη φορά οι άγνωστοι κατέστρεψαν έξι νέα ακυρωτικά μηχαν...


Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν, για μια ακόμη φορά, ακυρωτικά μηχανήματα. Αυτή τη φορά οι άγνωστοι κατέστρεψαν έξι νέα ακυρωτικά μηχανήματα, χθες το βράδυ, στο σταθμό του Ηλεκτρικού, στο Μοναστηράκι.

Ειδικότερα, στις 20:45, περίπου είκοσι άτομα που κρατούσαν ρόπαλα εισέβαλαν στο σταθμό και αφού έσπασαν τα ακυρωτικά, τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

“Η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη”

“Η χθεσινή νέα επιδρομή των βανδάλων σε μηχανήματα ακύρωσης εισιτηρίων, χωρίς να γίνει ούτε μια προσαγωγή, στο σταθμό του Μοναστηρακίου, αποδεικνύει ότι καθημερινά διευρύνεται ένα ανησυχητικά μεγάλο κενό στην ασφάλεια των πολιτών”, δήλωσε για το περιστατικό ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Μάξιμος Χαρακόπουλος, προσθέτοντας: “Ό,τι και να υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας και ο κατ’ ευφημισμόν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η κατάσταση με τους “γνωστούς-αγνώστους” είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Δυστυχώς, όπως φαίνεται, κανείς σ’ αυτήν την κυβέρνηση δεν δείχνει, ούτε να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, ούτε την αναγκαιότητα της λήψης των αναγκαίων μέτρων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση