GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια μεταξύ μαθητών και αστυνομίας σε σχολείο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ μαθητών και αστυνομίας χθες το μεσημέρι στο λύκειο Suger Lycee στο προάστιο Saint-Denis του Παρισιού. Όλα ξεκί...


Επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ μαθητών και αστυνομίας χθες το μεσημέρι στο λύκειο Suger Lycee στο προάστιο Saint-Denis του Παρισιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές άναψαν φωτιά σε δύο τουαλέτες και ο καπνός άρχισε να «πνίγει» τους διαδρόμους και τις αίθουσες διδασκαλίας.

Όταν ο διευθυντής του λυκείου άρχισε να εκκενώνει το σχολείο, στο οποίο πηγαίνουν 1.200 μαθητές, άρχισαν οι βανδαλισμοί με τους μαθητές να προκαλούν φθορές στο σχολείο, ενώ κατέστρεψαν ακόμα και το σύστημα συναγερμού.

Τότε έφτασαν ένοπλοι αστυνομικοί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ενώ οι μαθητές «απαντούσαν» πετώντας μολότοφ.

Περίπου 55 μαθητές συνελήφθησαν για οργανωμένη βία και εμπρησμούς, από τους οποίους οι 44 είναι κάτω από 16 ετών. Κάποιοι είναι μαθητές του συγκεκριμένου λυκείου, ενώ λέγεται ότι στις συγκρούσεις πήραν κι άλλοι νέοι από την περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση