GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε αμύθητος θησαυρός μέσα σε πιάνο - ΦΩΤΟ

Τον ιδιοκτήτη ενός αμύθητου θησαυρού που βρέθηκε μέσα σε ένα πιάνο, αναζητούν οι βρετανικές αρχές. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Associat...


Τον ιδιοκτήτη ενός αμύθητου θησαυρού που βρέθηκε μέσα σε ένα πιάνο, αναζητούν οι βρετανικές αρχές.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Associated Press, ο θησαυρός ανακαλύφθηκε όταν οι τελευταίοι ιδιοκτήτες του μουσικού οργάνου το μετέφεραν για εργασίες συντήρησης στο Σρόπσαϊρ της κεντρικής Αγγλίας.
Οι βρετανικές αρχές ενημερώθηκαν για την υπόθεση και έπειτα από έρευνα διαπίστωσαν ότι το πιάνο είχε κατασκευαστεί το 1906 στο Λονδίνο. Αρχικά πωλήθηκε σε ένα ζευγάρι καθηγητών μουσικής στο Σάφρον Ουόλντεν της ανατολικής Αγγλίας και έκτοτε πέρασε από πολλά σπίτια.
Ο ανακριτής, Τζον Έλερι κάλεσε όλους όσοι έχουν πληροφορίες για τις χρυσές λίρες που βρέθηκαν, να απευθυνθούν προς αυτόν μέχρι τις 20 Απριλίου. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του θησαυρού, τότε θα καταλήξει στους σημερινούς ιδιοκτήτες του πιάνου.
ΠΗΓΗ: Associated Press, ΠΗΓΗ ΦΩΤO: BBC
Δείτε τις φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση