GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το θαύμα που ψάχνει η Πόρτο, τα γκολ που μπορεί η Γιουβέντους

Γιουβέντους εναντίον Πόρτο απόψε με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το θαύμα αλλά τους έμπειρους και ισχυρούς στην έδρα τους, Ιταλούς, ...


Γιουβέντους εναντίον Πόρτο απόψε με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το θαύμα αλλά τους έμπειρους και ισχυρούς στην έδρα τους, Ιταλούς, να δείχνουν ικανοί και για μεγάλο σκορ.
Η Γιουβέντους έχει νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς του "Dragão", χάρη στα τέρματα των Μάρκο Πιάτσα και Ντάνι Άλβες, έτσι φαντάζει πολύ δύσκολο να μην προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League για 17η φορά στην ιστορία της, ενώ αν η Πόρτο κάνει την ανατροπή θα βρεθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για 9η φορά.
Πόρτο και Γιουβέντους τίθενται αντιμέτωπες πρώτη φορά σε διπλά νοκ-άουτ ματς. Στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων 1984 οι Ιταλοί είχαν νικήσει 2-1, ενώ στον όμιλο του 2001 είχαν νικήσει 3-1 στην Ιταλία και το ματς στο Πόρτο είχε ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει στον Στουράρο, ενώ ίσως στερηθεί και τον Κιελίνι, ενώ ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος δεν έχει στις υπηρεσίες του μόνο τον Αλέξ Τέλες, λόγω τιμωρίας.
Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Γιουβέντους – Πόρτο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση