GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα που ζούσε ο μακελάρης του Λονδίνου

Αυτό είναι το διαμέρισμα που έζησε για λίγο καιρό ο μακελάρης του Λονδίνου. Το έξι δωματίων διαμέρισμα διαφημιζόταν ως ιδανικό για φο...


Αυτό είναι το διαμέρισμα που έζησε για λίγο καιρό ο μακελάρης του Λονδίνου.

Το έξι δωματίων διαμέρισμα διαφημιζόταν ως ιδανικό για φοιτητές, διότι ήταν κοντά σε συγκοινωνίες και το μηνιαίο ενοίκιο έφτανε τις 1.500 λίρες.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα υπνοδωμάτιο με περσίδες, διπλό κρεβάτι και ένα μαύρο δερμάτινο καναπέ καθώς και μια μικρή κουζίνα.

Μια γειτόνισσα, όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν την φωτογραφία του 52χρονου δράστη της επίθεσης στο Λονδίνο, δήλωσε 100% σίγουρη πως αυτός είναι ο άνδρας που έμενε δίπλα στο δικό της σπίτι για περίπου πέντε μήνες.

Η ίδια συμπλήρωσε πως σπάνια έφευγε από το σπίτι τα βράδια ενώ υπογράμμισε πως είχε μια γυναίκα και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών! «Έμοιαζαν σαν μια φυσιολογική οικογένεια της οποίας ο άντρας λάτρευε να φροντίζει τον κήπο», ανέφερε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση