GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Β. Κορέα: Θέλουν να αμαυρώσουν την εικόνα μας με τον Κιμ Γιονγκ Ναμ

Ο ισχυρισμός ότι ο νευροτοξικός παράγοντας VX χρησιμοποιήθηκε στη Μαλαισία για να δολοφονηθεί ένας από τους πολίτες της, ο Κιμ Γιονγκ...


Ο ισχυρισμός ότι ο νευροτοξικός παράγοντας VX χρησιμοποιήθηκε στη Μαλαισία για να δολοφονηθεί ένας από τους πολίτες της, ο Κιμ Γιονγκ Ναμ, ο ετεροθαλής αδελφός του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι παράλογος και στερείται επιστημονικής βάσης, ανακοίνωσε σήμερα η Βόρεια Κορέα, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν ισχυρισμό που κατασκευάστηκε από τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα για να αμαυρώσει την εικόνα της Πιονγκγιάνγκ.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι ο νευροτοξικός παράγοντας VX, μια χημική ουσία που έχει χαρακτηριστεί όπλο μαζικής καταστροφής από τον ΟΗΕ, χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονηθεί ο Κιμ Γιονγκ Ναμ στις 13 Φεβρουαρίου στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.

Αξιωματούχοι της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ έχουν δηλώσει ότι πιστεύουν πως βορειοκορεάτες πράκτορες δολοφόνησαν τον Κιμ Γιονγκ Ναμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση