GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Γιατζόγλου και για τους Γκάλη και Αντετοκούνμπο που θα συζητηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Στηβ Γιατζόγλου, δίνοντας συνέντευξη στην κάμερα του «Ε», μίλησε για τον Νίκο Γκάλη, τον Γιάννη Αντετοκού...


Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Στηβ Γιατζόγλου, δίνοντας συνέντευξη στην κάμερα του «Ε», μίλησε για τον Νίκο Γκάλη, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την Χρυσύ Αυγή, αλλά και την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Γιατζόγλου, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Είπε ότι θεωρεί τον Αντετοκούνμπο τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή, ενώ σύμφωνα με τον κ. Γιατζόγλου, ο Νίκος Γκάλης, εφόσον δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα, δεν δικαιούται να ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ πιστεύω ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής στην ιστορία της Ελλάδας. Γιατί δεν μπορεί να μπει ο Γκάλης σε αυτή την κατηγορία; Γιατί ο Γκάλης δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα».
Επιπλέον, δηλώνει φανατικός υπέρμαχος της Χρυσής Αυγής και αμετανόητος υποστηρικτής της. «Δεν μου έχουν δηλώσει ότι είναι ρατσιστές, παρά μόνο ότι είναι κατά των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα. Στις τελευταίες εκλογές είχα ψηφίσει τον Τσίπρα, αλλά στις επόμενες θα ψηφίσω την Χρυσή Αυγή», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για την σχέση του με την πρώην σύζυγό του Κατερίνα, δηλώνει πως δεν έχει καμία προσωπική σχέση πλέον μαζί της, ενώ τονίζει πως για πολλά θέματα που είχαν αντιμετωπίσει ως ζευγάρι, ευθύνεται ο ίδιος λόγω της διαφοράς της ηλικίας.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση