GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουσκ: Η ΕΕ στο πλευρό της Βρετανίας κατά της τρομοκρατίας

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ προσέφερε τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βρετανία χθες μετά την τρομοκρατικ...


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ προσέφερε τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βρετανία χθες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

"Οι σκέψεις μου βρίσκονται με τα θύματα της επίθεσης του Ουέστμινστερ. Η Ευρώπη παραμένει σταθερά με το Ηνωμένο Βασίλειο ενάντια στην τρομοκρατία και έτοιμη να βοηθήσει", έγραψε σε μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter.

My thoughts are with the victims of the Westminster attack. Europe stands firm with the UK against terror and ready to help.

— Donald Tusk (@eucopresident) 22 Μαρτίου 2017

Χθες ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο. Αφού σκότωσε και τραυμάτισε πεζούς, ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό και τον σκότωσε. Συνολικά πέντε άτομα σκοτώθηκαν μαζί με τον δράστη, τον οποίο πυροβόλησε η αστυνομία, και τουλάχιστον 40 τραυματίστηκαν.

Η αστυνομία θεωρεί το συμβάν τρομοκρατική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση