GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Ο αρχηγός του Στρατού δεν έκανε τουρισμό στα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στην Τουρκία σχετικά με τις κινήσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ενόψει του δημοψηφίσ...


Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στην Τουρκία σχετικά με τις κινήσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ενόψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου.

Η κριτική είναι έντονη στον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ ειδικά για την πρόσφατη «βόλτα» του στα Ίμια με τα κόμματα της τουρκικής αντιπολίτευσης να υποστηρίζουν πως επρόκειτο για τουριστική επίσκεψη, αφού δεν τόλμησε, όπως λένε, να πατήσει το πόδι του στις βραχονησίδες.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπερασπίστηκε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Ισχυρίστηκε ότι «ο Τούρκος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν έκανε τουρισμό στα Ίμια», ενώ κάλεσε τα στελέχη του στρατού να προχωρήσουν σε μηνύσεις σε όσους λένε κάτι τέτοιο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση