GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο παραπάνω θα πληρώνετε στα διόδια όταν ανοίξουν τα Τέμπη

Στα 40 με 50 λεπτά θα ανέρχεται η διαφορά στο τίμημα των διοδίων για τη διαδρομή στην Εθνική Οδό μετά το άνοιγμα της σήραγγας των Τεμ...


Στα 40 με 50 λεπτά θα ανέρχεται η διαφορά στο τίμημα των διοδίων για τη διαδρομή στην Εθνική Οδό μετά το άνοιγμα της σήραγγας των Τεμπών, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της εταιρείας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Δημήτρης Γατζώνης, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ.

Στο τέλος Μαρτίου θα δοθεί στην κυκλοφορία το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αθήνα-Θεσσαλονίκη που αφορά τα 25χλμ από τον Ευαγγελισμό μέχρι τη Σκοτίνα, που θα κάνει το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη να διαρκεί 4 ώρες.

Όταν ολοκληρωθούν τα έργα η απόσταση από την Αθήνα ως την Κατερίνη θα είναι 3 ώρες και 30 λεπτά, ενώ με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη η απόσταση ως τη Λάρισα θα καλύπτεται σε μία 1 και 15 λεπτά, ενώ ο χρόνος που θα απαιτείται από τη Θεσσαλονίκη ως τη Λαμία θα είναι 2 ώρες και 40 λεπτά.

Τα πρώτα έργα αναβάθμισης είχαν ξεκινήσει την δεκαετία του 1980 και αφορούσαν τμήματα που ξεκινούσαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση