GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στον αέρα – Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και οι επιβάτες προσεύχονταν – ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές τρόμου έζησε μια ομάδα Εβραίων τουριστών που ξεκίνησαν από το Λονδίνο με προορισμό την Πολωνία για ένα θρησκευτικό προσκύνημα. ...


Στιγμές τρόμου έζησε μια ομάδα Εβραίων τουριστών που ξεκίνησαν από το Λονδίνο με προορισμό την Πολωνία για ένα θρησκευτικό προσκύνημα.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ενώ το Boeing 767 που είχε απογειωθεί από το Στάνστεντ βρισκόταν περίπου πάνω από την Ολλανδία, ο πιλότος διαπίστωσε απώλεια πίεσης στην καμπίνα.
Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν οι μάσκες οξυγόνου που βρίσκονται πάνω από τις θέσεις των επιβατών με τον πιλότο να ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Σίπχολ, στο Άμστερνταμ.
Αν και οι περισσότεροι από τους επιβάτες παρέμειναν ψύχραιμοι, όπως φαίνεται από το βίντεο μέσα από την καμπίνα, ωστόσο υπήρξαν και αρκετοί που ζήτησαν τη βοήθεια του... Θεού.
Όπως φαίνεται σε δεύτερο βίντεο ορισμένοι από τους επιβάτες έχουν πάρει στα χέρια τους ιερά βιβλία και διαβάζουν φωναχτά την προσευχή Ani Ma’amin, που σημαίνει «πιστεύω».
Τελικά η πτήση των Titan Airways προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα και χωρίς να τραυματιστεί κανείς στο Άμστερνταμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση