GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόφαση Ερντογάν: Τέλος οι πολιτικές εκδηλώσεις στην Ολλανδία

Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν στην Ολλανδία πολιτικές εκδηλώσεις υπέρ του «ναι» στο τουρκικό δημοψήφισμα, μετά...


Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν στην Ολλανδία πολιτικές εκδηλώσεις υπέρ του «ναι» στο τουρκικό δημοψήφισμα, μετά την ένταση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο χώρες, σύμφωνα με τη hurriyet.

Κανένας Τούρκος υπουργός δεν θα πάει στην Ολλανδία προκειμένου να πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση για το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, δήλωσε ο Mustafa Aslan σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Η απόφαση πάρθηκε στις 20 Μαρτίου πρόσθεσε ο Τούρκος αξιωματούχος.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες προκλήθηκε όταν οι Ολλανδικές Αρχές απαγόρευσαν την προσγείωση του αεροσκάφους που μετέφερε τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και στη συνέχεια εμπόδισαν την υπουργό Οικογενειακών Υποθέσεων να συναντήσει Τούρκους έξω από το προξενείο στο Ρότερνταμ.

Πηγή: hurriyetdailynews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση