GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάος στο Φάληρο: Μολότοφ και άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών

Άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα στο Φάληρο, στο ύψος το...


Άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα στο Φάληρο, στο ύψος του Φλοίσβου.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων μετέτρεψαν την παραλιακή σε «πεδίο μάχης», με βόμβες μολότοφ, πέτρες, κοντάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προκάλεσαν ζημιές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έκαψαν ένα δίκυκλο.

Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ σημειώνεται ότι λόγω των επεισοδίων είχε κλείσει η παραλιακή λεωφόρος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Final Four του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση