GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στη φτώχεια

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, μίλησε πρόσφατα ο Στράτος Τζώρτζογλου, σε συνέντευξη που έδωσε σ...


Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, μίλησε πρόσφατα ο Στράτος Τζώρτζογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Kαρφί».
«Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στη φτώχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός λέγοντας ότι - παρ’ όλο που έγινε διάσημος από πολύ νεαρή ηλικία και παρ’ ότι δούλευε ασταμάτητα από πολύ μικρός, δεν κατάφερε να βγάλει αρκετά χρήματα - δεν έχει βγάλει πολλά λεφτά γιατί έκανε παραγωγές στο θέατρο δέκα χρόνια, οπότε πήγαιναν εκεί τα λεφτά του.
«Όσοι είναι παραγωγοί ξέρουν τι λέω. Άλλωστε δεν έγινα ηθοποιός για να βγάλω λεφτά», επεσήμανε.
Τον τελευταίο καιρό ζεις και εργάζεσαι στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως επέτρεψες μόνιμα πια από την Αμερική;
«Όχι, θα είμαι και στις δυο ηπείρους. Η Αμερική με απορροφά για έξι μήνες και τους τέσσερις μπορώ να κάνω το πάθος μου που είναι το θέατρο»
Τι εννοείς σε απορροφά για έξι μήνες η Αμερική; Εργάζεσαι εκεί;
«Όχι, έκανα κάποια πράγματα όπως ταινίες, όμως ζω με τον γιο μου. Και όσο καιρό είναι εκείνος εκεί είμαι και εγώ μαζί του. Είναι η προτεραιότητά μου και αυτός είναι ο λόγος που φεύγω από την Ελλάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση