GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολλανδία: Η Άγκυρα είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των Ολλανδών διπλωματών

Οι τουρκικές αρχές είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια των Ολλανδών διπλωματών στην Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα το ολλανδικό υπουργείο Εξωτε...


Οι τουρκικές αρχές είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια των Ολλανδών διπλωματών στην Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών.

Για μικρό χρονικό διάστημα, η τουρκική σημαία είχε αναρτηθεί έξω από το προξενείο της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη, προκαλώντας τη διαμαρτυρία της ολλανδικής κυβέρνησης.

«Η κατάσταση είναι ασαφής. Οι τουρκικές αρχές είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια της ολλανδικής διπλωματικής αποστολής στην Τουρκία. Έχουμε υποβάλει διαμαρτυρία στις τουρκικές αρχές», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας.

Πηγές στην τουρκική προεδρία είχαν υποστηρίξει νωρίτερα σήμερα πως τις σημαίες άλλαξαν Ολλανδοί προξενικοί αξιωματούχοι και πως δεν υπήρξε έξωθεν παρέμβαση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση