GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επτά οι νεκροί από τη συντριβή του ελικοπτέρου στην Κωνσταντινούπολη

Νεκροί και οι επτά επιβαίνοντες στο μοιραίο Skorsky 76, το ελικόπτερο που απογειώθηκε στις 11:30 σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο Ατατού...


Νεκροί και οι επτά επιβαίνοντες στο μοιραίο Skorsky 76, το ελικόπτερο που απογειώθηκε στις 11:30 σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο Ατατούρκτης Κωνσταντινούπολης και έπεσε δίπλα στον αυτοκινητόδρομο Ε5, κοντά σε μεγάλο εκθεσιακό κέντρο.

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος της Πόλης Καντίρ Τοπμπάς, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι η πτώση προήλθε από πρόσκρουση σε τηλεοπτικό πύργο που βρίσκεται στο σημείο.

Το ελικόπτερο, που έγινε κομμάτια κατά την πτώση, εκτελούσε δρομολόγιο για λογαριασμό της εταιρίας Eczacıbası, και μετέφερε τον διευθυντή της εταιρίας με 4 Ρώσους πελάτες. Οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων θα δώσουν τις απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι την ώρα εκείνη στην Κωνσταντινούπολη είχε πυκνή ομίχλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση