GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Ο Ρούτε κέρδισε τις εκλογές αλλά έχασε την φιλία μας

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει εμπλακεί σε διπλωματική κρίση με την Ολλανδία, δήλωσε σήμερα πως ο Ολλανδός πρωθ...


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει εμπλακεί σε διπλωματική κρίση με την Ολλανδία, δήλωσε σήμερα πως ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές αλλά "έχασε τη φιλία της Τουρκίας".

"Ρούτε, το κόμμα σας μπορεί να έφθασε στην πρώτη θέση στις εκλογές, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι έχετε χάσει τη φιλία της Τουρκίας", δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στη βορειοδυτική επαρχία Σακάρια.

Ο Ερντογάν επέκρινε επίσης την Ευρωπαϊκή Ένωση για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να επιτρέψει στις εταιρίες να απαγορεύουν στις υπαλλήλους τους να φορούν ισλαμικές μαντίλες υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

"Ντροπή στην ΕΕ. Κάτω οι ευρωπαϊκές αρχές, οι αξίες και η δικαιοσύνη σας... Άρχισαν μια σύγκρουση ανάμεσα στον σταυρό και στην ημισέληνο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση", είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση