GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοτικός σύμβουλος αρνήθηκε να γίνει αντιδήμαρχος

Χωρίς αντιδήμαρχο παραμένουν τα Χανιά καθώς ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κοτζαμιχάλης, δεν αποδέχτηκε τον ορισμό του στη θέση. Ο κ. Κ...


Χωρίς αντιδήμαρχο παραμένουν τα Χανιά καθώς ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κοτζαμιχάλης, δεν αποδέχτηκε τον ορισμό του στη θέση.
Ο κ. Κοτζαμιχάλης με γραπτή του δήλωση μέσω του γραφείου τύπου του δήμου κάνει γνωστή την απόφαση του την οποία αποδίδει σε λόγους που προέκυψαν όπως αναφέρει την τελευταία στιγμή.
Στην γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, να μου προτείνει να αναλάβω τους πολύ σημαντικές τομείς του αθλητισμού και της παιδείας του δήμου Χανίων. Ωστόσο, λόγοι που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, καθιστούν αδύνατη την αποδοχή της συγκεκριμένης πρότασης από μέρους μου. Έχω ήδη δηλώσει στον δήμαρχο Χανίων ότι είμαι δίπλα του και παρών στη δημοτική μας ομάδα».
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες που προβλέπονται για τον ορισμό νέου αντιδημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση