GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων για τους πρόσφυγες έξω από την Μητρόπολη Ηλείας – ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας, κάτοικοι από το Πελόπιο, έξω από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, διαμαρτυρόμεν...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας, κάτοικοι από το Πελόπιο, έξω από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, διαμαρτυρόμενοι για την πρόθεση δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στον χώρο του πρώην Γηροκομείου Πελοπίου.

Σύμφωνα με το patrisnews, σε λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα οι κάτοικοι του χωριού, ομόθυμα δήλωσαν την αντίθεσή τους, αμφισβητώντας τους όρους σχετικά με τη φιλοξενία στον χώρο ευπαθών ομάδων.

Μάλιστα, κατά την ομιλία του ιδιώτη εκπροσώπου του Μητροπολίτη, όπως ο ίδιος δήλωσε, προς στιγμήν απειλήθηκαν σοβαρά επεισόδια, καθώς πολίτες κινήθηκαν εναντίον του και χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση