GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννινα: Επιχείρηση καθαρισμού... της φωλιάς των πελαργών - ΦΩΤΟ

Τα Γιάννενα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους φτερωτούς επισκέπτες της πόλης, τους πελαργούς, οι οποίοι κάθε χρόνο επιστρέφουν στην φωλιά...


Τα Γιάννενα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους φτερωτούς επισκέπτες της πόλης, τους πελαργούς, οι οποίοι κάθε χρόνο επιστρέφουν στην φωλιά τους, που χρόνια τώρα βρίσκεται στο Τζαμί της Καλούτσιανης.
Μετά από ένα μακρινό ταξίδι οι πελαργοί έρχονται για να μείνουν έως τον Οκτώβριο στη φωλιά που έφτιαξαν στην καρδιά της πόλης αλλά και σε μερικές ακόμη που βρίσκονται στο λεκανοπέδιο.
Έτσι λοιπόν, το τμήμα καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων, ανέλαβαν μια...επιχείρηση διαφορετική από τις συνηθισμένες, αφού επιδιόρθωσαν και καθάρισαν την φωλιά των πελαργών.

Με το ειδικό γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, το συνεργείο έφτασε στην κορυφή του μιναρέ για να αποκαταστήσει τη φωλιά από τις φθορές που υπέστη τον χειμώνα.
Παράλληλα, με αυτήν την ευκαιρία, καθαρίστηκαν οι πέτρες του μιναρέ από τα φυτά που είχαν φυτρώσει στο χώμα, λόγω της βροχής.
Τα Ιωάννινα είναι, πλέον, έτοιμα να υποδεχθούν τους φτερωτούς επισκέπτες της άνοιξης, που θα βρούνε, όταν καταφθάσουν, ένα φιλόξενο «σπίτι» να τους περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση