GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει διάσημος ηθοποιός: Οι μέρες μου είναι μετρημένες

Τον φόβο του ότι θα πεθάνει σύντομα εξέφρασε διάσημος ηθοποιός που πάσχει από καρκίνο. Ο 84χρονος σερ ΜάικλΚέιν μιλώντας στην εφημερίδ...


Τον φόβο του ότι θα πεθάνει σύντομα εξέφρασε διάσημος ηθοποιός που πάσχει από καρκίνο.

Ο 84χρονος σερ ΜάικλΚέιν μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun» είπε ότι θα ήθελε να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν.

«Ξέρω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες και αυτή είναι η βασική μου ανησυχία. Έχω κόψει τελείως το ποτό και ψάχνω να βρω τι είναι κατά του καρκίνου, τι πρέπει να τρώω, τι να κάνω ή τι να μην κάνω», δήλωσε ο σερ Μάικλ Κέιν. «Πιθανώς, θα μπορούσα να πεθάνω τώρα καθώς σας μιλάω, αλλά ξέρετε έχω χάσει πάνω από 13 κιλά μόνο και μόνο επειδή θέλω να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν. Τα 6χρονα δίδυμα και το 7χρονο αγόρι μου. Θα ήθελα το αγόρι να γίνει 17 χρόνων» πρόσθεσε.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει δύο κόρες την Ντομινίκ και την Νατάσα και για να μπορέσει να παρατείνει τη ζωή του έχει βγάλει τελείως από τη διατροφή του τη ζάχαρη, το αλάτι και τη γλουτένη, αλλά παραδέχεται ότι έχει μία αδυναμία στα σάντουιτς με μπέικον.

Μιλώντας στην εφημερίδα ο Βρετανός ηθοποιός εξήρε το ρόλο της 70χρονης συζύγου του Σακίρα στη ζωή του, που τον έσωσε από τον καταστροφικό τρόπο ζωής που ακολουθούσε πριν από δέκα χρόνια. «Χωρίς αυτήν θα είχα πεθάνει εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Συνήθιζα να πίνω ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα και να καπνίζω πολλά πακέτα τσιγάρα».

Τον επόμενο μήνα βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η 163η ταινία του Κέιν με τίτλο «Going In Style». «Όταν δεν έχω πλέον προσφορές για δουλειά, τότε θα πω ότι θα πάρω σύνταξη», δήλωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: The Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση