GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας του πρώτου οδηγού ταξί που πυροβολήθηκε στην Κηφισιά – ΒΙΝΤΕΟ

«Στο νοσοκομείο του έβγαλαν ακτινογραφία και είδαν ότι στο λαιμό του υπήρχαν σφαίρες. Το παιδί μου σώθηκε από θαύμα» αναφέρει συγκλονισμ...


«Στο νοσοκομείο του έβγαλαν ακτινογραφία και είδαν ότι στο λαιμό του υπήρχαν σφαίρες. Το παιδί μου σώθηκε από θαύμα» αναφέρει συγκλονισμένη μεταξύ άλλων η μητέρα του 30χρονου οδηγού ταξί που το βράδυ της 11ης Φεβρουαρίου δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς στον αυχένα από άγνωστο δράστη στην οδό Μαυρομιχάλη στην Κηφισιά.

«Ο δράστης τράβηξε το χειρόφρενο ενώ ο γιος μου δεν κατάλαβε ότι τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι άνοιξε η μύτη του και ότι πονάει το κεφάλι του» συμπληρώνει η μητέρα του επαγγελματία οδηγού, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες των αστυνομικών της ασφάλειας που μιλούν για ένα μικρό όπλο το οποίο έχει υποστεί μετατροπή από τον δράστη. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως ο 30χρονος δεν άκουσε κάποιον θόρυβο από το πιστόλι με τις αρχές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχε προσαρμόσει και σιγαστήρα.

Σύμφωνα με την μητέρα του θύματος ο άνδρας που πυροβόλησε τον γιο της είναι ηλικίας 30-35 ετών, ενώ το βράδυ της επίθεσης φορούσε φόρμα και μιλούσε καθαρά ελληνικά.

Δείτε το βίντεο του Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση