GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγνωρίζετε τον ηλικιωμένο άνδρα της φωτογραφίας;

Η μεταμόρφωση σε ηλικιωμένο άνδρα για τις ανάγκες του ρόλου της νέας της ταινίας, είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Η ηθοποιός είναι γνωστή...


Η μεταμόρφωση σε ηλικιωμένο άνδρα για τις ανάγκες του ρόλου της νέας της ταινίας, είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Η ηθοποιός είναι γνωστή για το ιδιαίτερο ανδρόγυνο look της και συνήθως επιλέγει να παίζει πολύ διαφορετικούς ρόλους. Ο λόγος για την Τίλντα Σουίντον.

Αυτή τη φορά μεταμορφώθηκε σε γέρο με τη βοήθεια του μακιγιάζ για τη νέα της ταινία «Suspiria», όπου θα υποδυθεί τον ηλικιωμένο άνδρα Λουτζ Έμπερσντορφ.

Η ταινία γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο Βερολίνο της Γερμανίας και είναι ένα ριμέικ του ομώνυμου θρίλερ του Ντάριο Αρτζέντο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1977.

Η Τίλντα Σουίντον είναι Βρετανίδα ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες που έχουν γνωρίσει επιτυχία, όπως "Το χρονικό της Νάρνια", "Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον" και "Ξενοδοχείο Grand Budapest" και πιο πρόσφατα στο “Doctor Strange”.

Το 2007 κέρδισε το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την ταινία "Michael Clayton".

Το 2012 συμπεριελήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση