GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανείς δεν «καίγεται» στους Ζωσιμάδες

O ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 15:00 σε ένα ματς που απουσιάζει μάλλον το κίνητρο. Διότι οι μεν γηπεδούχοι δύσκολα θα βρ...


O ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 15:00 σε ένα ματς που απουσιάζει μάλλον το κίνητρο. Διότι οι μεν γηπεδούχοι δύσκολα θα βρεθούν στην πεντάδα, οι δε φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν να κινδυνεύουν.

Οι Ηπειρώτες μετρούν μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία 90λεπτα αντιμετωπίζοντας την Κέρκυρα (1-0, 18/02). Σε σύνολο 11 εντός έδρας αναμετρήσεων καταγράφουν πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με τέρματα 13-6. Επομένως, μετρούν τους 18 εκ των 32 βαθμών που έχουν συλλέξει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Πετράκης υπολογίζει στον Μιχαήλ που αποθεραπεύτηκε μετά την ίωση που ταλαιπώρησε τον αρχηγό κατά τις προηγούμενες ημέρες. Αντιθέτως, ο Μαμπουλού απουσιάζει στη Γαλλία για προσωπικούς λόγους, ενώ θα απουσιάσουν ακόμη ο τιμωρημένος Καρανίκας και ο τραυματίας Σκόνδρας.

Για τεχνικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Κολιοφούκας, Μασούρας, Μαυροπάνος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Ακόστα, Κόντε, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Κοζορώνης, Κοροβέσης, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Ζάιρο, Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Ναδάλες, Βιδάλ, Νικολιάς και Τζημόπουλος.

Ο Παναιτωλικός θα παίξει χωρίς τον Μαρκόφσκι. Ωστόσο, που θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού όντας πρώτος σκόρερ για τον «Τίτορμο» έχοντας πετύχει έξι γκολ.

Οι Αγρινιώτες χάνουν αρκετό μέρος από τη δυναμική τους αγωνιζόμενοι εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, σε 11 ματς καταγράφουν ένα διπλό, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες με τέρματα 7-18. Έτσι, συγκεντρώνουν μόλις επτά από τους 26 βαθμούς που αριθμούν ως συνολική συγκομιδή αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Μάκης Χάβος για τον Παναιτωλικό: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μπράβο, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μάκος, Ρέι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Λόπες, Χαντάκιας, Καβουσάκης, Κυριακίδης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση