GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανιακός δολοφόνος οδηγών ταξί: Νέος ύποπτος με σεξουαλικό κίνητρο

Νέα κινητοποίηση από την αστυνομία για τον εντοπισμό του μανιακού δολοφόνου των ταξί, καθώς οι αρχές φαίνεται να δέχτηκαν τηλεφώνημα ...


Νέα κινητοποίηση από την αστυνομία για τον εντοπισμό του μανιακού δολοφόνου των ταξί, καθώς οι αρχές φαίνεται να δέχτηκαν τηλεφώνημα από άγνωστο που έδωσε πληροφορίες και ένα ονοματεπώνυμο.

Σύμφωνα με το ανώνυμο τηλεφώνημα ο μανιακός δολοφόνος μένει στην Κηφισιά, κοντά στο σημείο όπου φέρεται να πήρε την μοιραία κούρσα ο 52χρονος οδηγός ταξί.

Ο ύποπτος έχει εκδηλώσει ψυχοπαθητικές συμπεριφορές και εμμονές, ενώ δεν αποκλείεται το κίνητρο του δράστη να είναι σεξουαλικό.

Ο νέος ύποπτος φαίνεται να δημιουργεί συχνά προστριβές με γείτονες για ασήμαντες αφορμές.

Σημειώνεται πως οι αρχές ψάχνουν για έναν νεαρό Έλληνα 25 ετών, μετρίου αναστήματος, ο οποίος φορά συνήθως αθλητικές φόρμες και μπλούζες με κουκούλα, ενώ κατά τις επιθέσεις φορούσε μαύρα γάντια.

Στο μεταξύ εικόνα από κάμερες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί δείχνουν την πορεία του μοιραίου ταξί, αλλά η εικόνα είναι θολή και δεν διακρίνεται το εσωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση