GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καστοριά: Ανάρτηση για τον αδικοχαμένο μπαμπά της έκανε η κόρη του ταξιτζή

Συγκίνηση προκαλεί η κόρη του 52χρονου ταξιτζή που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο ειδικό φρουρό στη Λευκή Καστοριάς.  Η νεαρή Αθανασία ...


Συγκίνηση προκαλεί η κόρη του 52χρονου ταξιτζή που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο ειδικό φρουρό στη Λευκή Καστοριάς. 

Η νεαρή Αθανασία ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία της μαζί με τον αδικοχαμένο πατέρα της. Η φωτογραφία της κοπέλας με τον μπαμπά της ήταν από την ημέρα του γάμου της.

"Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ο καλύτερος άνθρωπος ήταν και θα είναι για πάντα" είναι το συγκινητικό μήνυμα της κοπέλας. 

Η Αθανασία Τζέλιου, που ζει στη Γερμανία, έβαλε φωτογραφία προφίλ στο λογαριασμό της στο Facebook τον αγαπημένο της πατέρα και απάντησε στον καταιγισμό σχολίων που δέχτηκε. «Είναι η ζωή μου!», «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ο καλύτερος άνθρωπος ήταν και θα είναι για πάντα», «Σαν ψέματα σαν ψέματα», «Τον έχασα για πάντα... μου τον πήραν. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν και αυτός τον πείραξε όμως και μου τον πήρε» γράφει απαντώντας σε κάποια σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση