GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαβορί ο Ολυμπιακός με την αδιάφορη Γαλατά

Μετά την πρόκριση στα play off της Euroleague, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να «κλειδώσει» απόψε και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φά...


Μετά την πρόκριση στα play off της Euroleague, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να «κλειδώσει» απόψε και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ τη Γαλατασαράι (21:00) και με νίκη θα εξασφαλίσουν κατά 99.9% και το αβαντάζ της έδρας στους προημιτελικούς, κάτι που σημαίνει ότι θα βρεθούν ακόμη πιο κοντά στο final 4 της Κωνσταντινούπολης. Είναι το φαβορί και φλερτάρουν με διψήφια διαφορά.
Απέναντι στην «αδιάφορη» ομάδα της Τουρκίας (έχει αποκλειστεί) οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν την 19η νίκη τους στην κανονική περίοδο και να «ισοφαρίσουν» παράλληλα την ήττα του πρώτου γύρου στη γειτονική χώρα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, άλλωστε, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι κανείς δεν έχει ξεχάσει το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, ωστόσο, διευκρίνισε ακόμη πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες του δεν βλέπουν την αποψινή αναμέτρηση «εκδικητικά».
Τρία προβλήματα υπάρχουν στον Ολυμπιακό ενόψει της σημερινής μάχης. Τα δύο αφορούν τους τραυματίες, Λοτζέσκι και Γουότερς, ενώ το άλλο ήταν ξαφνικό κι έχει να κάνει με τον πυρετό που ανέβασε ο Βασίλης Σπανούλης. Η συμμετοχή του αρχηγού θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, όπως και του Γουότερς που προέρχεται από διάστρεμμα.
Η κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι δείχνει να είναι πιο απλή και το πιθανότερο είναι πως ο Αμερικανός φόργουορντ θα δώσει κανονικά το παρόν στο ματς με τους Τούρκους.
Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός – Γαλατασαράι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση