GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τον διάσημο τραγουδιστή που επισκέφθηκε τον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ – ΦΩΤΟ

Ο Αμερικανός ράπερ Wiz Khalifa (Γουίζ Καλίφα) προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κολομβία. Στη διάρκεια ταξ...


Ο Αμερικανός ράπερ Wiz Khalifa (Γουίζ Καλίφα) προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κολομβία. Στη διάρκεια ταξιδιού του για εμφάνιση σε φεστιβάλ στην πόλη Μεντεγίν της Κολομβίας ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να αποτίει φόρο τιμής στον Κολομβιανό «βαρόνο» των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ και να αφήνει λουλούδια στον τάφο του.

Ο ράπερ ανάρτησε φωτογραφία των πολύχρωμων λουλουδιών δίπλα στην επιτύμβια στήλη του τάφου του Εσκομπάρ. Στη συνέχεια ο Wiz Khalifa δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες του, στις οποίες καπνίζει, πιθανώς μαριχουάνα, κοντά στον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μια φωτογραφία σε τοποθεσία που βομβαρδίστηκε, όταν είχε γίνει απόπειρα κατά της ζωής του αρχηγού του καρτέλ του Μεντεγίν τη δεκαετία 1980.

Ο Πάμπλο Εσκομπάρ πέθανε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αρχές της Μεντεγίν, το 1993. Ο δήμαρχος της Μεντεγίν, Φεντερίκο Γκουτιέρεζ τόνισε ότι -με την περιοδεία του με θέμα τον Πάμπλο Εσκομπάρ- και τις φωτογραφίες του ο τραγουδιστής επέδειξε ασέβεια προς την πόλη. «Φαίνεται ότι ο άνθρωπος αυτός δεν υπέφερε ποτέ από τη βία που προκάλεσαν οι λαθρέμποροι ναρκωτικών» σχολίασε ο δήμαρχος της Μεντεγίν και καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του ράπερ. «Αυτός ο αχρείος, αντί να φέρει λουλούδια στον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ θα έπρεπε να είχε φέρει λουλούδια στα θύματα της βίας σε αυτή την πόλη» δήλωσε ο δήμαρχος σε συνέντευξή του στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. «Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στην πόλη» είπε ο κ. Γκουτιέρεζ προσθέτοντας ότι ο ράπερ δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στη Μεντεγίν.

Κάποιοι στα social media επέκριναν τον Αμερικανό ράπερ επειδή απέτισε φόρο τιμής στον περιβόητο Εσκομπάρ, που προκάλεσε πρωτοφανές κύμα βίας στην Κολομβία στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990. «Είναι προσβλητικό ο Wiz Khalifa να τιμά τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Τι έλλειψη σεβασμού για τους πολίτες της Κολομβίας!» έγραψε ένα χρήστης του Twitter. Ωστόσο κάποιοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον δημοφιλή ράπερ. «Η Κολομβία γεμίζει τις τσέπες της κάνοντας σειρές για τη ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ, αλλά αγανακτούν όταν ο Wiz Khalifa αφήνει λουλούδια #υποκριτές», αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση. Σύμφωνα με το CNN, ο ράπερ δεν έχει ακόμη κάνει σχόλιο για την αντιπαράθεση που προκάλεσε.

Ο Khalifa ζήτησε συγγνώμη ανεβάζοντας μια φωτογραφία του στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν με τις προσωπικές μου δραστηριότητες σην Κολομβία, αλλά χαίρομαι που ήρθαμε και κάναμε τη δουλειά μας και όλοι είναι καλά. Ειρήνη και αγάπη».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση