GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο παραλήρημα του Ερντογάν κατά της Ε.Ε.: Είναι Ένωση Σταυροφόρων και φασίστες

Οι προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ευρώπης συνεχίζονται. Ο Τούρκος Πρόεδρος έσπευσε να εκφράσει τον εκνευρισμό...


Οι προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ευρώπης συνεχίζονται.
Ο Τούρκος Πρόεδρος έσπευσε να εκφράσει τον εκνευρισμό για το γεγονός ότι στο πλαίσιο της επετειακής Συνόδου Κορυφής στη Ρώμη, οι 27 ηγέτες των κρατών μελών επισκέφτηκαν τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό.
«Τι δουλειά έχετε να μαζευτείτε γύρω από τον Πάπα; Από πότε το Βατικανό είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Η Ένωση των Σταυροφόρων έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο! Δεν κάνετε μέλος της Ε.Ε. την Τουρκία γιατί είναι ισλαμικό κράτος», είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Δεν εξαρτόμαστε από κανέναν! Οι απειλές τους δεν μας επηρεάζουν. Ο δρόμος μας είναι το μονοπάτι των προγόνων μας».
Το παραλήρημα του Ερντογάν, όμως, είχε και συνέχεια. «Αποκαλείτε τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας δικτάτορα. Όταν τους αποκαλούμε φασίστες, ενοχλούνται. Όταν τους αποκαλούμε ναζιστές, ενοχλούνται. Είστε φασίστες, είστε. Ενοχληθείτε όσο θέλετε με τις ναζιστικές πρακτικές. Εάν ζωγραφίζετε σβάστικες στους τοίχους των τεμενών μας και δεν επιρρίπτετε την ευθύνη σε κανέναν, δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό το στίγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση