GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ριάλιτι για ζευγάρια θα διαδεχθεί το "Ξαναδέστε τους"

Της Ναταλίας Ανδρικοπούλου Νέο καθημερινό ριάλιτι για ζευγάρια έρχεται σύντομα στον Alpha, στη θέση της εκπομπής που παρουσίαζε ο Νίκος...


Της Ναταλίας Ανδρικοπούλου

Νέο καθημερινό ριάλιτι για ζευγάρια έρχεται σύντομα στον Alpha, στη θέση της εκπομπής που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μόλις μια εβδομάδα μετά το αιφνιδιαστικό «κόψιμο» της εκπομπής «Ξαναδέστε τους», το κανάλι της Κάντζας βάζει μπρος την παραγωγή νέας ριάλιτι εκπομπής η οποία προορίζεται να γεμίσει το κενό στην απογευματινή ζώνη.

Πρόκειται για «Το καλύτερο ζευγάρι», στο οποίο άνθρωποι της διπλανής πόρτας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με δέλεαρ να κερδίσουν 3.000 ευρώ.

Κάθε εβδομάδα θα διαγωνίζονται τέσσερα ζευγάρια τα οποία θα βαθμολογούν το ένα το άλλο και την Παρασκευή θα προκύπτει ο νικητής που θα παίρνει το έπαθλο.

Το καθημερινό ριάλιτι θυμίζει τη συνταγή του «Κάτι ψήνεται» μόνο που αντί για ερασιτέχνες μάγειρες που διασταυρώνουν τις... κουτάλες τους, διαγωνίζονται πραγματικά ζευγάρια στη «συνταγή» του έρωτα.

Η σχετική «αγγελία» που προσκαλεί το κοινό να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής αναρτήθηκε πριν λίγο στην ιστοσελίδα του Alpha.

Η κίνηση, αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι παρότι φάνηκε αιφνιδιαστική η απόφαση να «κοπεί» το «Ξαναδέστε τους» στα μισά της σεζόν προετοιμαζόταν από καιρό, αφού είχε γίνει προεργασία για την επιλογή του διάδοχου προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση