GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στο Σύνταγμα μεταξύ αστυνομίας και υπαλλήλων στα νοσοκομεία

Στο Σύνταγμα βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία που βρίσκονται σε πανελλαδική κινητοποίηση. Κρατώντας μαύρ...


Στο Σύνταγμα βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία που βρίσκονται σε πανελλαδική κινητοποίηση. Κρατώντας μαύρα μπαλόνια, πανό και πλακάτ αλλά και με δύο αγροτικά με φορεία και «ασθενείς» στις καρότσες τους, οι εργαζόμενοι έκαναν στάση στην Ηρώδου Αττικού, ζητώντας από τον αστυνομικό διευθυντή να μεταφέρει στο Μέγαρο Μαξίμου το αίτημά τους για συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Σε κάποια από τα πλακάτ απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας να «βλέπουν το προσωπικό με τα κιάλια» και σε άλλα να ανάβουν ένα κερί επειδή «τα νοσοκομεία κατέρρευσαν, ο θεός να βάλει το χέρι του».

Αυτή την ώρα βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών, όπου θα ζητήσουν συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Η κάθοδος της Βασιλίσσης σοφίας είναι κλειστή ενώ στην άνοδο η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Η Ομοσπονδία των Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία βρίσκεται σήμερα σε 24ωρη απεργία στην περιφέρεια και σε 4ωρη στάση, έως τις 3 μετά το μεσημέρι, στην Αττική.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση