GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μάθιου Πέρι έδειρε τον Τζάστιν Τριντό

Ήθελε να προμοτάρει την επερχόμενη μινι σειρά στην οποία συμμετέχει, The «Kennedys: After Camelot», αλλά το «λαβράκι» ήταν αλλού. Ο Μ...


Ήθελε να προμοτάρει την επερχόμενη μινι σειρά στην οποία συμμετέχει, The «Kennedys: After Camelot», αλλά το «λαβράκι» ήταν αλλού. Ο Μάθιου Πέρι, ο ηθοποιός που απέκτησε παγκόσμια φήμη ως «Τσάντλερ» στη θρυλική πια σειρά, «Τα Φιλαράκια», είπε κάτι που προκάλεσε αίσθηση. Καλεσμένος στην εκπομπή Jimmy Kimmy Live αποκάλυψε μερικές άγνωστες ιστορίες που εμπλέκουν και τον Πρωθυπουργό του Καναδά. 

Κάποτε, αποκάλυψε ο ηθοποιός που έχει καναδικές ρίζες, είχε πλακώσει στο ξύλο τον Τζάστιν Τριντό! Ο Πέρι, ο οποίος είναι μερικά χρόνια μεγαλύτερος από τον Τριντό, μεγάλωσε στην ίδια περιοχή με τον πολιτικό και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Όπως εξομολογήθηκε στον Kimmel «δεν είμαι περήφανος για αυτή την ιστορία, είναι απαίσια και ήμουν ένα ανόητο παιδί» και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αυτός και ένας φίλος του χτύπησαν τον νυν πρωθυπουργό από «αγνή ζήλεια», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πέρι ήταν τότε 10 ετών και ο Τριντό λίγο μικρότερος. Είπε επίσης, πως δεν τον χτύπησαν επειδή ο πατέρας του Τριντό ήταν τότε πρωθυπουργός, απλά «νομίζω ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση